Суспільство

Антибухгалтерський «подарунок» Президента: тези з проекту «Аргумент Гончарової»

В ефірі програми «Аргумент Гончарової» з ведучою Тетяною Гончаровою на «Радіо Ера FM» розглядали тему заборони програми 1С.

Як відомо, Президент Петро Порошенко заборонив окремі російські сайти та соціальні мережі.

Сергій Доротич, голова ВГО «Союз захисту підприємництва»:

«Заборони на користування продуктом 1С немає. Проблеми можуть бути з оновленням та технічним обслуговуванням. Цю програму дуже активно пропагувала державна машина. А тепер раптом вирішила змінити вектор. Це призведе до виникнення піратських продуктів. А це наражає на небезпеку підприємців. Тому що з’являється ще один гачок, за який у разі бажання підприємця можна притягнути до відповідальності.

Бухгалтер Олена Веселкова висловила свою думку:

«Ця новина (про санкції щодо програми 1С. – Ред.) була рівносильна вибуху бомби. Для підприємств дуже важлива багатофункціональність програми 1С. Програми «Медок» та «Соната» на сьогодні не можуть формувати звітність. А розрахунок заробітної плати – це окремий модуль. Водночас на сайті ДФС є податкова звітність і «Соната», що не відповідають сучасному уявленню про звітність. Вони допотопні, нерозроблені та дуже погано працюють. Хоча їх оновлюють. У свою чергу програмісти вже давно чули й знали про те, що можливий такий перебіг подій, і, можливо, йдеться насправді про зміну директорів. Є така думка, що зміниться директор – піде такий собі Іванов, прийде Петренко, і буде щось на кшталт, як змінився Лукойл-Україна, став Амікс-Юкрейн.

Програму «Аргумент Гончарової» з ведучою Тетяною Гончаровою слухайте на Радіо Ера FM кожного буднього дня з 17.00 до 20.00

Телефонуйте до студії за номером +380-44-536-96-00

Надсилайте листи на e-mail: [email protected]

Повністю програму дивіться на офіційному YouTube-каналі студії

Усі новини «Аргумент Гончарової» у спільноті у Facebook:

www.facebook.com/radioeramedia/

Ще статті по темі

Back to top button