Суспільство

Менський садочок відсвяткував 50-річчя (Фото)

Менський міський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) ім. Гагаріна днями урочисто відзначив 50-річчя від дня заснування.

13 жовтня 1966 року районний відділ освіти видав наказ про створення нового дитячого садочка, а вже 6 грудня дитячий садочок зустрічав своїх перших вихованців.

Із великою вдячністю присутні згадали тих, хто починав писати історію дитячого садочка ім. Гагаріна та багато років віддав улюбленій справі. Вихованці садочка вручили квіти та пам’ятні листівки колишнім працівникам дошкільного закладу, які були присутні на святі.

Завідувач закладу Віра Слабченко тепло і сердечно привітала всіх зі святом, зазначивши, що в колективі дитсадка не було і немає випадкових людей: «Наш колектив дружній, злагоджений. Лише завдяки спільним зусиллям усіх працівників ми виховуємо маленьких дошкільнят справжніми патріотами нашої України».

На святі були присутні очільники міста, депутати, колишні працівники дитячого садка, випускники різних років, громадськість.

Керівництво району звернулось до винуватців свята з теплими вітальними словами, а також вручили подарунки: солодощі та пилосос.

Джерело: Наше слово

Ще статті по темі

Back to top button