Суспільство

На Чернігівщині вшанували пам’ять загиблого земляка (Фото)

На початку лютого минули другі роковини загибелі в зоні АТО підполковника Збройних сил України, уродженця Куликівки Ігоря Сніжка.

Тож, щоб вшанувати пам’ять загиблого героя, на подвір’ї Куликівської школи зібралася жителі селища та гості району. Приїхали рідні і близькі Ігоря, його товариші по службі.

Ігор Сніжок у свої сорок років зробив гарну військову кар’єру, дослужився до високої посади начальника служби військових сполучень тилу Командування Сухопутних військ Збройних сил України у званні підполковника. У важкий для держави час не роздумуючи виконав наказ командування і поїхав у відрядження до зони проведення АТО, ще не знаючи, що це подорож в один кінець. Поїхав, бо це була його робота, бо він був офіцером української армії і справжнім чоловіком, бо багато років тому присягнув на вірність своєму народові і поклявся захищати свою землю від ворога. Як справжній воїн Ігор Сергійович до кінця залишився вірним присязі і виконав свій військовий обов’язок, на жаль, ціною власного життя.

Гарними словами згадували загиблого героя його товариші по службі, наголосивши, що Ігор Сніжок був не тільки зразковим воїном, а й добрим товаришем, гарним сім’янином і справжнім чоловіком.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблого земляка та усіх патріотів, які віддали життя за Україну. Школярі запалили символічні свічки пам’яті.

Далі учасники заходу колоною вирушили до селищного кладовища, де похований Ігор Сніжок. Тут поклали квіти на могилу і ще раз вшанували його пам’ять хвилиною мовчання.

До речі, на селищних кладовищах поховані ще троє воїнів АТО, які пішли з життя вже після повернення із зони військового конфлікту. Це Юрій Лаба, Володимир Димитришин та Анатолій Дуда.

Ще статті по темі

Back to top button