Суспільство

Рукопашний бій – головний критерій відбору для муніципальних поліцейських

П’ять тисяч заробітної плати сьогодні пропонують потенційним кандидатам на посаду муніципальних поліцейських. На виконкомі затвердили програму розвитку цього комунального підприємства.

Нагадаємо, муніципальну поліцію очолить Віталій Хрустицький. Вона мусить замінити екологічну інспекцію та ліквідоване комунальне підприємство «Паркування та ринок».

Для цього на розвиток новоствореної установи виділили 1 млн 600 тисяч гривень. Нині Віталій Хрустицький оголошує конкурс на набір співробітників. А їх буде аж 22 особи. Їх одягнуть в однострій. Поки що обрали лише колір вбрання – оливковий.

До кожного претендента надто суворі вимоги. Хоч серед їхніх повноважень лише складання адміністративних протоколів і контроль, чомусь на посади запрошують міцних і дужих чоловіків. Для них навіть спортзал готують. Планують розмістити новостворену муніципальну поліцію на вулиці Бєлова, 2. А на роботу братимуть демобілізованих бійців АТО. Вони мусять пройти конкурс.

«Перша частина конкурсу – теоретична, на знання інфраструктури та загальні знання, – пояснює новоспечений керівник КП «Муніципальна поліція» Віталій Хрустицький. – А друга частина – це фізична підготовка, елементи рукопашного бою».

Водночас під час відбору працюватиме психолог, який обере найбільш психологічно стабільних кандидатів. Принаймні про таке ЧЕline розповів найголовніший муніципальний полісмен – пан Хрустицький.

Ще статті по темі

Back to top button