Суспільство

У чернігівських школах і садочках хочуть оновити спортивні майданчики

 

*Актуально

Фракція політичної партії «Наш край» у Чернігівській міській раді розробляє Програму реконструкції дитячих ігрових і спортивних майданчиків у загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладах міста Чернігова на 2018-2020 роки.

За словами депутата міської ради Віктора Бистрова, більшість загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладів мають майданчики, встановлені 10-30 років тому. «Обладнання вже морально і фізично застаріле, воно потребує оновлення. Можливості міського бюджету дають нам можливість встановити сучасні безпечні спортивні та ігрові майданчики у школах і дитсадках обласного центру Чернігівщини», – зазначив він.

Метою програми є поступова заміна й оновлення наявних морально застарілих дитячих ігрових та спортивних майданчиків у загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладах міста Чернігова на нові, що відповідають сучасним вимогам і нормам безпеки. Всього за три роки пропонується встановити спортивні й ігрові майданчики у 34 школах і 54 дитсадках Чернігова. Орієнтовна вартість програми – понад 46 млн грн.

Депутати «Нашого краю» переконані, що програма є необхідною для дитсадків і шкіл міста, а тому розраховують на підтримку колег з інших фракцій та виконавчого комітету.

«Наш край» завжди підтримуватиме розвиток спорту в місті, популяризуватиме здоровий спосіб життя, дбатиме про безпечні та комфортні умови для дитячого дозвілля в Чернігові.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button