Суспільство

За бюджетні кошти на Масанах встановили дитячий майданчик (Фото)

На Масанах за бюджетні кошти вчора, 24 липня, встановили дитячий ігровий майданчик.

Про це ЧEline повідомили у прес-службі Чернігівської міської ради.

Такі майданчики встановлюються в рамках виконання міської Програми відновлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків на 2016 – 2017 роки, основна мета якої полягає у забезпеченні дітей міста за місцем проживання обладнаними місцями для безпечного активного відпочинку, фізичного та соціального розвитку.

Цього дня для всіх діток працювали аніматори та були влаштовані інші розважальні локації, проводились цікаві змагання та конкурси. Всіх учасників пригощали солодощами.

Згідно з Програмою відновлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків з міського бюджету у поточному році буде виділено 1,5 млн грн на дитячі майданчики і 1 млн грн – на спортивні. Загальний обсяг фінансування на два роки 4 786,4 тис. грн.

Управлінням житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради разом з підпорядкованими управлінню комунальними підприємствами «Деснянське», «Новозаводське», «ЖЕК-10», «ЖЕК-13» Чернігівської міської ради та районними у місті радами проведено обстеження існуючих дитячих ігрових та спортивних майданчиків на прибудинкових територіях житлових будинків міста Чернігова.

Визначено рівень забезпечення ігровим та спортивним обладнанням та потреби в їхньому оновленні або повній заміні.

Ще статті по темі

Back to top button