Суспільство (відео)

Чиновник міськради Пригара намагався хапнути четверту квартиру (Відео)

Головним фігурантом нового скандалу у міській раді став начальник комунального підприємства Деснянське Віктор Пригара.

Це той чиновник, що під час останніх місцевих виборів засвітився у схемі підкупу виборців.

І за нової влади Віктор Пригара почувається, як риба у воді. Пан Пригара не посоромився попросити виконком дати йому у приватну власність службову квартиру площею 16 квадратних метрів по вулиці Шевченка. Там, нібито, проживає він із зятем.

Усе б нічого, якби не один цікавий факт. У звичайного чиновника Віктора Пригари та його родини, згідно з поданими деклараціями про доходи, вже є аж три квартири площею майже 150 квадратів та 10 гектарів землі.

В Коментарі ЧEline Віктор Пригара сказав, що квартиру він заслужив наполегливою працею, бо майже 30 років у комунальній сфері. Та й родина у нього велика. Тож трьох осель замало, бо тісно.

— У мене велика родина. Третій внук на підході. А на квартиру я заслужив, бо у 2017 році буде 30 років, як я працюю, — говорить Віктор Пригара, начальник КП «Деснянське».

Згідно із законом, службовець, пропрацювавши 10 років може приватизувати службову квартиру, але за умови, що йому нема де жити. Чого не скажеш про пана Пригару.

Тому відомий чернігівський активіст і блогер Олександр Гашпар бачить у діях Віктора Пригари ознаки корупції. Тому цією справою мають зацікавитися правоохоронні органи.

— По закону мають втрутитися правоохоронні органи. Тому був замах на злочин. Він свідомо подав документи і це не перший його випадок, — стверджує Олександр Гашпар, громадський активіст.

Побоюючись наслідків передачі службової квартири Пригарі міський голова виключив цей пункт з проекту рішення виконкому. Мовляв, це питання потребує додаткового вивчення. Однак факт вже набув широкого розголосу.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Пригара как обычно за свою помощь в схеме подкупа потребовал себе квартирку, мол зако нарушал вас проталкивал будьте добры мне маленький плюсик в виде квартиры, люди по общежитиям лазят, а эта сволочь приводит к власти таких как Атрошка который просто ууничтожает город а потом еще и требую=ет квартирку за эти безчинаства

  2. Этот взяточник и казнокрад Пригара скупал голоса на мэрских выборах за Атрона, теперь хотел получить кость с барского плеча, да не получилось. Какая жалось! После истории с Шевцовым Пригаре стоило конкретно задуматься, что наш мэр не такой уж и щедрый к своим слугам…

Back to top button