Суспільство (відео)

Дівчата-підлітки у Чернігові побили восьмикласницю: шокуючі ексклюзивні подробиці (Відео)

Соціальні мережі вибухнули новиною про те, як у Чернігові дівчата підліткового віку побили восьмикласницю.

Постраждала – Поліна Малоштан перебуває в обласній лікарні.

Подробиці дивіться у відео від ЧЕline.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. Уродки неблаполучних сімей з зависті побили симпатичну дівчину. В колонію без розмов цей непотріб.

    1. Згоден. Не расист, але нічого дозволяти соціально-неблаполучним бандою бити кращих за них.
      Дуже жорстокі і акцентовані удари некрасивих дур з банди. Пощастило що мають мало сили удару. Ізолювати від суспільства. Споглядаючим запис в особисті справи — «сцикуни дворові». Нехай збирають пляшки у майбутньому. Нічого уникати відповідальності і батькам — штрафи або колонія за потурання. Не виключено що ці вимагачки ділились «вибитим» з батьками-алкашами і наркоманами. Особливу увагу залуговує організатор, який дає команди як бити. Теж має сидіти. Не спустити на тормозах. А то в Україні здається все безкарно. І машини збивають і собаки загризають і бійки, стрілянина у барах — і усе без покарання.

  2. Всех аморальных и малолетних участников избиения девочек, особенно толстуху в фиолетовом, — выпороть публично на Красной площади! При этом родителям впаять приличный штраф, без возможности откупиться, как обычно принято решать подобные вопросы. Иначе, эта безнаказанность и «лояльность наших правоохранителей» только усугубит ситуацию и поведение подростков будет непредсказуемым и неуправляемым.

  3. Жирную свинью за удары по голове судить без разбирательства!!! Эта уродка жирная заслуживает 3000 ударов палкой на площади. Так же и две другие быдло-бабы должны быть наказаны строго

Back to top button