Суспільство (відео)

«Горілку не п’ю, на роботу ходжу», – самореклама від мера Чернігова (Відео)

Засідання виконкому Чернігівської міської ради традиційно розпочалось з розгляду фінансових питань житлово-комунального господарства. Крім всього іншого, місто знову чекає черговий транш скляних зупинок за фантастичними цінами.

«Капітальний ремонт зупинок 4-метрових 33 штуки, 6-метрових – 29 штук, 8-метрових чотири штуки», — говорить Ярослав Куц, керівник управління житлово-комунального господарства.

Далі повідомили про перекриття руху. Таких автоперепон у місті буде багато, основна з них чекає чернігівців 7 і 8 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помирати в Чернігові тепер дорожче: виконком затвердив зростання цін

«Рух по колу там, де танк, буде перекрито», — зазначає Ярослав Куц, керівник управління житлово-комунального господарства.

Крім господарських питань, міський голова продовжує хвалити себе то за оновлення міста, то за особисті якості.

«Міський голова горілку не п’є, на роботу ходить, жодної охорони, з вулиці йшов – зайшов. Правильно?» — говорить Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Тому всі охочі радо можуть відгукнутись на відкритість мера і в будь-який час завітати в гості. В разі відмови бути почутим – показувати цей коментар. Далі з важливого на виконкомі підтримали кілька програм. Найбільш дороговартісна – щодо утримання міського палацу культури: понад 11 мільйонів на рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко «накинув оком» на Молодіжну раду

«Нам ця програма вкрай необхідна, тому що це єдиний центр, який забезпечує всю діяльність у місті», — відзначає Олександр Шевчук, начальник управління культури та туризму.

Курйозним виявилось рішення про передачу загальноміських туалетів. Тепер ними опікуватимуться паркувальники і риночники, які сьогодні вперше про це дізнались.

«Пропонується передати з господарського відання «АТП – 2528» до КП «Паркування та ринок» сім громадських вбиралень», — говорить Руслан Волок, начальник КП «АТП – 2528».

«Це непрофільна наша діяльність. Економічно це для нас наразі нез’ясовно і недоцільно», — вважає Ігор Коваленко, заступник директора КП «Паркування і ринок».

До речі, це не єдиний «подарунок» для КП «Паркування і ринок». Іншим рішенням вони отримали в підпорядкування підземний перехід на перехресті проспекту Миру і вулиць Козацька та Героїв Чорнобиля.

Журналіст: Олег Дешура

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button