Суспільство (відео)

Конфлікт сусідів, які посварилися через «рускій мір», дійшов до суду: призначена дата слухання (Відео)

Конфлікт жителів Сновська, які посварилися через «рускій мір», зробив новий оберт – справа таки дійшла до суду. Нагадаємо, раніше ми розповідали історію Сергія Ісаченка, який не підтримував проросійських поглядів свого сусіда. Останньою краплею, що зумовила конфлікт, стали новини з Бучі, про те, які звірства та вбивства творили там окупанти. Тоді Сергій вирішив поцікавитись у сусіда, чи розуміє він, кого підгримує?

«Кажу йому: ти бачив, що натворили твої земляки – фашисти в Бучі? Але він не виправдовувався, він одразу кинувся на мене, битися, так усе й закінчилося»,- Сергій Ісаченко, мешканець Сновська

Після бійки Сергію Ісаченку вручили повідомлення про підозру у вчиненні кримінального проступку, а саме: заподіяння умисного легкого тілесного ушкодження Петру Клєщевникову. А справу скерували до суду. У вівторок, 2 серпня, Корюківський районний суд Чернігівської області провів підготовче засідання та призначив дату слухання справи.

«Призначити судовий розгляд у відкритому судовому засіданні, що буде проводитися суддею Корюківського районого суду Чернігівської області Пархомчук одноособово, на 11 серпня 2022 року»,- Тетяна Пархомчук, суддя Корюківського районного суду Чернігівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Понаехали хохлятские морды»: чернігівка постраждала від образ росіянки в Німеччині (Відео)

На підготовче засідання Петро Клєщевников не з’явився, про причини своєї відсутності також не повідомив. Сергій Ісаченко каже: за правду буде боротися до останнього.

«Я буду і далі відстоювати свої права, зі свідками, будемо добиватися правди»,- Сергій Ісаченко, мешканець Сновська.

Його підтримує і дружина, яка також неодноразово була свідком пропаганди.

«Із 2014 року для моєї сім’ї росія – це країна-окупант, країна-агресор і ворог. На відміну від Клєщевникових, для яких 2014 рік дав надію на окупацію всієї України, вони чекали «освободітєлєй», і з того року вони не ховаючись вели пропаганду та розповідали, як добре в росії. І хотіли, щоб росія була в Україні»,- Тетяна Ісаченко, мешканка Сновська.

Але побоюються, адже в повідомленні про підозру було вказано, що конфлікт виник на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин.

«Слідчим постійно розповідали – і поліцейським, і прокурору – ми всім розповідали, чому виник конфлікт, це сепаратизм, що вони постійно висловлювалися за росію. Два місяці вони ходили та брали свідчення, постійно ми все розповідали, але ніде це не зафіксоване, чому виник цей конфлікт»,- Тетяна Ісаченко, мешканка Сновська.

Як відбуватиметься слухання справи та яким буде рішення суду, ми обов’язково вам розкажемо в наступному сюжеті, адже знімальна група буде присутня на судовому засіданні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Марина Кирієнко

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button