Суспільство (відео)

Одна пожежа – мільйонні збитки (Відео)

Володимир Спутай після пожежі вдруге приїхав до своїх гаражів. Купив їх нещодавно. Обладнав під склад. Тут підприємець зберігав вживану побутову техніку, яку привозив із-за кордону.

«Плити склокераміка поплавились, залишились лише вуглинки».

Пожежа в цьому автокооперативі на вулиці Громадській сталася вночі на Водохреща. Вогонь швидко охопив сусідні гаражі. Згоріло понад 12 будівель. Рятувальники не одразу змогли й загасити вогонь. Понад три десятки пожежників і дев’ять одиниць спецтехніки боролися з пожежею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа на «Чексілі» сталася через демонтаж вентиляції

«На місце події направлено один підрозділ пожежників. Звернулися й за другим номером виклику», — розповідає помічник начальника зміни швидкого реагування ДСНС у Чернігівській області Максим Сергієнко.

Вогонь повністю знищив покрівлю та майно чернігівців. Вісім машин і два причепи згоріли за кілька хвилин. Не врятував свого майна і Володимир. Підрахував, що зазнав понад вісімсот тисяч гривень збитків.

«Я приблизно підрахував. Горе хороше прийшло на Водохреща», — говорить потерпілий Володимир Спутай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сновському районі згорів будинок разом із господарем

Причину цієї пожежі мусять встановити експерти. Поки що не мають навіть припущень. А оперативники поліції проводять своє слідство, повідомили в прес-службі Чернігівського відділу.

«Було встановлено, що згоріло 12 гаражів. за даним фактом ведеться перевірка», — зазначає речник Чернігівського відділу поліції  Наталія Човпило.

Однак члени цього автокооперативу нарікають, що їхнє керівництво мало уваги приділяє електро- та пічному обладнанню, яке часто використовують власники гаражів.

Як ми повідомляли, у Чернігові палав гаражний кооператив.

Журналіст: Наталія Тягнирядно

Оператор: Михайло Пронін

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. где эта улица? Пишите в скобках старое название, а то жидва переименовала все улицы, хер разберешь

    1. Бывшая Борисенко, возле управления патрульной полиции

Back to top button