Суспільство (відео)

П’яний водій збив на пішохідному переході хлопчика (Відео)

Сьогодні, 27 липня, у спільноті «Автомобільний форум Чернігівщини» Олександр Качан опублікував відео з реєстратора. На ньому водій автомобіля зачепив малолітнього велосипедиста, який перетинав дорогу по пішохідному переходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові збили пішохода: водій із місця ДТП утік

«П’яне мурло збило хлопчика. Слава Богу, все обійшлося, але тепер все одно мучить почуття, що краще я його не пропускав би. Дитина, звісно, не права, що поїхала, а не пішла в руках із велосипедом, але це суті не змінює, і те, що вона поїхала, а не пішла, її врятувало…», – написав автор публікації.

Ще статті по темі

7 коментарів

  1. то блауш опятя спешил сделать очередные закладки!

  2. Автор ролика виноват. Если бы не он, ничего бы не было. Мог бы посигналить когда малой на велике поехал.Благими намерениями вымощена дорога в АД.

    1. В аж дорога вимощена тим, хто літає по місту і не зупиняється перед пішоходними переходами, де вже стоять машини на інших пологах!

  3. В ад дорога вимощена тим, хто літає по місту і не зупиняється перед пішоходними переходами, де вже стоять машини в інших пологах!

  4. Здесь вина всех трёх участников движения, синелобый вообще должен был ехать домой на такси и ему оправданий нет. Малой должен был пешком с великом в руках аккуратно выглянуть во второй ряд а не валить через весь переход как бессмертный. А автор ролика конкретный «пропускун» из за которых часто бывают подобные аварии. В этой ситуации надо было ехать и проезжать перекрёсток, а не становиться в правом ряду. Ребенок не находился на зебре и только готовился к осушествлению перехода, водитель обязан был проезжать его без остановки. А так чуть не случилась беда. Хорошо что все хорошо, все живы и здоровы.

  5. по такой логике тогда вообще не стоит останавливаться на пешеходных переходах , просто проезжать и все…а то вдруг…

    1. питання не в логіці, чи в чомусь іншому, а відповідно ПДД.
      18.1. Водій транспортного засобу, що наближається до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи (увага!), повинен зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати дорогу пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека.
      Отже, якщо пішоходи знаходяться НА ПІШОХІДНОМУ ПЕРЕХОДІ — водій має зупинитися та надати їм перевагу.
      якщо пішоходи знаходяться на тротуарі та тільки готуються здійснити перехід водій має їхати далі, і не зупинятися. Бо створить аварійну обстановку. Що і відбулося на відео.

Back to top button