Суспільство (відео)

Подорожі, знайомства та участь у розвитку Чернігова: драйвовий проєкт для студентів (Відео)

«StudDrive» – це новий проєкт для студентів, який започаткували в Чернігові. Він дасть можливість молоді не просто поспілкуватися між собою, а й реалізувати корисні для Чернігова проєкти.

«Будуть як тематичні, так і прості цікаві активні збори. Це може бути як волонтерство наших студентів, якісь волонтерські акції проводити разом. Залучення студентів до життя нашого міста, розвитку, молодого розвитку нашого міста, створення нових ідей, проектів», — Ірина Роговець, головний спеціаліст відділу культури та туризму ЧМР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Форум-ярмарок «Я – профі» та «Активні громадяни»: в обласному молодіжному центрі готують цікаві проєкти (Відео)

«StudDrive» передбачає і туристичні поїздки до різних українських міст. Там студенти ознайомляться з організацією навчання в інших університетах.

«Залучити всіх студентів нашого міста до такої драйвової активної тусовки. Плануємо їх збирати кожен тиждень або двічі на тиждень, щоб познайомити одне з одним, обєднати можливості наших студентів, наших університетів. Познайомити більше з викладачами. Будемо долучати до цього проєкту викладачів нашого міста», — Ірина Роговець, головний спеціаліст відділу культури та туризму ЧМР.

Проєкт розробили Туристично-інформаційний центр разом з управлінням культури та туризму міськради. Стати учасником можуть усі охочі. Для цього достатньо зареєструватися, заповнивши спеціальну гугл-форму, посилання на яку можна знайти на сторінках ТІЦ у соцмережах. 16 студентів із різних університетів Чернігова вже виявили бажання долучитися до проєкту. Перша зустріч учасників відбудеться 16 лютого о 17-й годині в коворкінг-центрі «Простір ідей». Вона буде присвячена знайомству та плануванню подальшої роботи. Студенти зможуть запропонувати й власні ідеї співпраці.

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button