Суспільство (відео)

Подробиці вбивства в Чернігівському СІЗО (Відео)

Дев’ятнадцятирічного вбивцю, який забив однокамерника в Чернігівському СІЗО, нині охороняє посилений конвой. Його постійно знімають на відеокамеру та інформують психіатрів про його поведінку. Адже засуджені та працівники слідчого ізолятору відзначали його неадекватність і раніше, тому за кілька тижнів він змінив багато камер. Усюди нападав на ув’язнених.

«Є довідка, що він психічно здоровий, але ми неодноразово бачили, та й засуджені помічали, що особа має певні відхилення», — – в.о. начальника державної установи «Чернігівський СІЗО» Олександр Булко.

Нагадаємо, під час ранкової прогулянки один засуджений забив до смерті іншого – 51-річного. Вони обидва засуджені за навмисне убивство, тому й перебували в одній камері. Нині прокуратура перевіряє, чи достатньо заходів вжили конвоїри. А поліція відкрила кримінальне провадження за навмисне убивство стосовно раніше засудженого нападника.

«З огляду на раніше скоєні протиправні дії, цьому молодику загрожує до 15 років або довічне ув’язнення. Зараз інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, тривають слідчі дії чернігівського відділу поліції», — речник ГУНП у Чернігівській області Сергій Бриль.

Після бійки 19-річний підозрюваний намагався повіситися на власній футболці. Нині його обстежив психіатр, та діагнозу не встановив. Слідчі поліції клопочуть про судово-медичну експертизу на встановлення його дієздатності.

Журналіст Наталія Тягнирядно

Оператор Дмитро Дриганов

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. В тексте много неточностей, 19-летний не был осужден, он — подследственный, и обвиняется не в умышленном убийстве — а в нанесении тяжких телесный. у вас написано в начале — что забил, но не забил, а задушил, это большая разница. также проверьте был ли убитый именно осужден и именно за умышленное убийство.

  2. Шановна Алло Дякую за увагу до цього матеріалу, але мушу вам сказати, що журналіст писав матеріал, виходячи з офіційної версії поліції і офіційного коментаря речника ГУ НП.Тож у тексті усе правильно. Якщо у вас є питання чи доповнення, а може маєте свідчення кримінальної справи, то звертайтеся за адресою Проспект Перемоги, 74 м. Чернігів, або телефонуйте +380 462 61 90 01, факс: +380 462 67 83 63 чи пишіть на скриньку [email protected]

    1. Обратилась к речнику — сказали, что да — там все неправда и не соотв. действительности, но поленились переписать, а материал сделали в спешке по сводке. в любом случае, ваш корреспондент брал комментарий у Булко — это видно на видео, и никогда был Булко не сказал такой ахинеи — что в СИЗО видбувають покарання, покарання відбувають в тюрьмах, ну и то что оба осуждены за убийство — это бред. когда бы успели осудить того, кто в сизо попал 2 недели назад? следствие идет минимум 2 месяца, по тяжким гораздо дольше.

Back to top button