Суспільство (відео)

«У вас як моїх підлеглих інших варіантів немає», – мер Чернігова Атрошенко готується до виборів (Відео)

Черговий виконком Чернігівської міської ради розпочали без мера, але із продовження розслідувань активістами причетності керівника управління житлово-комунального господарства Ярослава Куца до приватного ЖЕКу «Майалс Сілтумс».

«З нами на зв’язок вийшов Олександр Фрідкін, який є засновником цієї компанії. Сказав, що зміна засновників – це їхні внутрішні справи», — розповідає активіст Олег Скварський.

Балтійські друзі «Сілтумса» обіцяли невдовзі приїхати до Чернігова та розказати про своїх власників. Водночас під акомпанемент звинувачень Ярослав Куц видаляє зайві дерева.

«Три дерева. В’яз, груша, каштан», — говорить керівник управління ЖКГ Чернігова Ярослав Куц.

Та не втомлюється майже на кожному виконкомі доводити, що Чернігів не таке вже й бідне місто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали склад персоналу та озвучили витрати на притулок для тварин

«Переносяться 13 мільйонів 360 тисяч. Додаються 55 з половиною мільйонів на поточний ремонт», — додає керівник управління ЖКГ Чернігова Ярослав Куц.

Далі, щоб не створювати ще одного зайвого приводу для звинувачень у надмірній фінансовій зацікавленості, комунальники доручили громадськості поінформувати про витрати майбутнього стерилізаційного центру для тварин.

«Створено нами розрахунок вартості утримання на найближчі півроку. Загальна сума у нас виходить 1 мільйон 584 тисячі», — зазначає представник громадської організації «Крок до тварин» Тетяна Діденко.

«Громадськість зазначала: ви нам побудуйте цей притулок, а ми будемо вишукувати гроші», — зауважує секретар Чернігівської міської ради Максим Черненок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куц попросив на притулок для тварин ще мільйон гривень

«У нього місто вклало майже 10 мільйонів. Його два роки тільки будували, а саме проектування почалося майже сім років тому. За ці сім років з’явилося дуже багато обставин», — говорить представник громадської організації «Крок до тварин» Тетяна Діденко.

Обставини змінились – і суми на утримання центру для зооволонтерів стали непідйомними. Попри те, що для населення послуги в центрі будуть платні.

«Послуги населенню надаються на платній основі. Звісно», — додає представник громадської організації «Крок до тварин» Тетяна Діденко.

Далі прийшов міський голова у вишиванці та визначив пріоритет номер один. А саме – очевидно, напередодні майбутніх виборів, – виконувати його обіцянки, які він даватиме по дворах Чернігова.

«Створюється таблиця ХL. Це пріоритет у вас номер один. У вас як у моїх підлеглих інших варіантів немає», — відмічає чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Також серед актуальних тем на виконкомі були озвучені наміри забезпечити таку організацію руху, що унеможливить в’їзд великовантажних автомобілів до Чернігова.

Журналіст: Олег Дешура

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button