Суспільство (відео)

Війна з алкоголем на Шерстянці та туалет біля драмтеатру: виконкомівські будні Чернігова (Відео)

Виконком Чернігівської міської ради традиційно розглянув низку як технічних так і управлінських питань. Почало управління житлово-комунального господарства, як завжди, з грошей.

«Збільшення на 30 тисяч на оцінку земельних ділянок. 199 тисяч – придбання урн. Урни які? – Урни пластикові, антивандальні», — розповідає Ярослав Куц, керівник управління житлово-комунального господарства ЧМР.

Антивандальні скляні зупинки Чернігів уже бачив, тепер черга за антивандальними пластиковими урнами. Далі «Муніципальна варта» розказала про епізод антиалкогольної війни, і не де-небудь, а на самій Шерстянці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легалізація злочину: Чернігівська міськрада хоче обікрасти атовців

«За адресою м. Чернігів, вулиця Текстильників, 15А розташований павільйон, у якому здійснювався продаж алкогольних напоїв. Зважаючи на скарги мешканців вулиці Текстильників, «Муніципальна варта» винесла припис про демонтаж, який не був виконаний. Тому правовстановлюючі документи відсутні, він підлягає демонтажу», — зазначає Віталій Хрустицький, керівник КП «Муніципальна варта» ЧМР.

Чергове питання – програма розвитку туризму, яку от-от візьме під свій контроль мер.

«Я особисто не брав участі в промоції міста Чернігова. Я боявся», — говорить Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міськрада радикально боротиметься з тими, хто паркується у заборонених місцях

Боявся, бо нічого було показати. Тепер, на думку Атрошенка, саме час починати, коли, так би мовити, місто розцвіло після мільярдних вливань із бюджету. Не забував мер згадувати і локальні  проекти «під туриста».

«Зараз виготовляють перші два туалети, які ми плануємо встановити. Один – біля драмтеатру, інший – біля Антонієвих печер», — повідомляє Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Також зазначив, що для активної туристичної кампанії необхідно ще провести ремонтні роботи на Дитинці, біля Антонієвих печер і Катерининської церкви

Журналіст: Олег Дешура

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Слава Богу урны будут по городу, свинота местная уже так засрала город, ходить тошно….

  2. А я как-то ходила в туалет возле пещер и на удивление там не оказалось бумаги

Back to top button