Життя громад

Патріотичний солом’яний ведмедик уже пів року радує жителів і гостей Гончарівської громади (Фото)

Цікавий персонаж – солом’яний ведмедик – уже пів року радує жителів і гостей Гончарівської громади. Встановили його біля села Смолин напередодні Дня Незалежності України за ініціативи гончарівського селищного голови Віталія Рудника.

Допомогли в перевезенні та монтажі фігури директор ТОВ «ЗЕРНО-ЗЛАТО» Андрій Ткаченко, а також І.Смирнов, О.Качаненко, П.Ященко.

Окрім Дня незалежності, патріотичну місію ведмедик виконував на інші свята.

Напередодні Дня захисника України ведмедика в Гончарівській громаді причепурили і він став справжнім захисником у військовому одязі з шевроном 1-ї окремої танкової Сіверської громади. Цього разу за допомогу дякували С.Бабичу, Н.Габлевській, О.Нємченко, М.Авраменку, І.Смирнову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівський фотохудожник здобув золоту нагороду національної фото бієнале

«Ніхто не залишився байдужим до чудового персонажа, який ще й став гарною фотолокацією. Хоча переживання за його долю були, бо ведмедик, якого встановили поблизу Березного, довго не проіснував. Тому побоювалися й за нашого, але доброта людських сердець його все-таки зберегла», – зазначає Тетяна Якубець.

Патріотичний ведмедик став символом багатьох культурних заходів у Гончарівській громаді.

«Так, прекрасні світлини біля нашого героя зробили для акцій, флешмобів і відеопроєктів до Дня Державного Прапора, Дня української хустки, свята Миколая та Новорічних свят. І зараз стоїть наш красень на під’їзді до селища Гончарівське, зранку вітаючи всіх гостей та жителів громади, а ввечері проводжаючи всіх, стоїть на варті нашого спокою», – розповідає Тетяна Якубець.

Спілкувалась Ірина Осташко

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button