Суспільство

«Львівський запах», заїжджі люстратори та брак в поліції: новинний екватор січня

Свята закінчилися: коли чернігівцям треба розбирати ялинку.

У Чернігові вже кілька днів громадський транспорт працює по-новому. Серед новацій – оновлений 25-й маршрут. Цей маршрут об’єднали із 31-м. До ЧЕline звернулося чимало обурених чернігівців.

Наймолодшій в Україні доктору наук, старшому науковому співробітнику в Інституті молекулярної біології та генетики в Києві Ользі Броварець пророкують Нобелівську премію. Про неї пишуть найвідоміші наукові журнали світу. А найсильніші європейські країни запрошують до себе на будь-яких умовах. Але вона лишається вдома. Детальніше у сюжеті.

«Львівський запах»: у Прилуках невідомі викинули тонни сміття.

Людиноцентризм по-українськи, або Що чекає на сплячих ФОПів.

Чернігівське тролейбусне управління запроваджує дрес-код для водїв тролейбусів – білий верх і чорний низ – за кермо пускатимуть лише солідно вбраних шоферів. Доповнить їхній зовнішній вигляд й обов’язковий  піджак.

«З головою в ополонку» – чернігівці розповіли про святкування Водохрещі.

Донабір слідчих та оперативників оголосили в Головному управлінні поліції. Нині вакантні сорок посад. Не вистачає десятьох оперативників та аж тридцятьох слідчих. Їх обиратимуть на конкурсній основі. Для цього навіть створили спеціальний відділ. Детальніше у сюжеті.

Вулиця ганьби світить тим, хто обклеює стовпи та засмічує Чернігів.

Безкоштовних готелів від завтрашнього дня не буде: постраждалих від обвалу гуртожитку виселяють. Детальніше у сюжеті.

Більше сотні молодиків у балаклавах і засобах, схожих на бронежилети, 16 січня зібрались під стінами чернігівського Апеляційного суду. Як з’ясувалось, це представники «Національного корпусу». Приїхали з Києва, аби з нашого міста розпочати люстраційний марафон.

 

Ще статті по темі

Back to top button