Суспільство

«Стосується кожного»: пара з Чернігівщини розповість про цілющу силу кохання

У понеділок, 14 лютого, о 18:00 на телеканалі «Інтер» вийде святковий випуск соціального токшоу «Стосується кожного» – «Цілюще кохання». У студії програми в цей романтичний вечір прозвучить неймовірна та дуже зворушлива історія справжнього кохання.

Для 46-річного жителя Чернігівської області Володимира Єгорова його кохана Тетяна – цілий Всесвіт. Таня з дитинства не могла ходити через діагноз ДЦП і паралізовані ноги. Батьки носили дівчинку на руках, а коли вона підросла – пересадили в інвалідний візок. Усе змінило кохання: через 29 років жінка пішла до РАЦСу… власними ногами. А ще за рік після весілля Таня стала мамою. Нині родина виховує вже двох прекрасних донечок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історія кохання, що надихає: разом із дитячого садочка і на все життя (Відео)

Але кілька років тому доля послала сім’ї нове випробування: в новорічну ніч у подружжя згорів будинок. Проте вони й тут не опустили рук: переїхали до іншого села та розпочали все спочатку. Володимир і Тетяна розкажуть, як, попри інвалідність і різні випробування долі, кохання надихає, зцілює і робить по-справжньому щасливими.

Цього вечора на глядачів токшоу чекають сльози радості, музичні подарунки та дивовижні зізнання, які нікого не зможуть залишити байдужими. Хвилюватися та радіти разом із учасниками цього випуску будуть реабілітолог Микола Мерзлий, психотерапевт Світлана Ісаєнко, голова Національної Асамблеї людей із інвалідністю України Валерій Сушкевич, телеведуча Світлана Вольнова, актриса Анастасія Гіренкова, народна артистка України Наталія Бучинська та інші.

«Кохання рятує світ і творить дива, – упевнена Наталія Бучинська. – Обов’язково подивіться цю програму, вона може назавжди змінити ваше життя. Нехай кожного з нас торкнеться цілюще кохання».

Не пропустіть історію про справжнє кохання, яке живе не завдяки, а всупереч будь-яким обставинам, у понеділок, 14 лютого, о 18:00 на телеканалі «Інтер» у випуску програми «Стосується кожного» – «Цілюще кохання».

Пресслужба телеканалу «ИНТЕР»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button