Політика (відео)

На Чернігівщині пройшов Форум депутатів і керівників громад (Відео)

Вони першими почали говорити про реформу децентралізації на Чернігівщині, першими почали робити дієві кроки в запровадженні децентралізаційних змін і першими отримали найбільшу підтримку виборців у громадах. Політична сила «Наш край» успішно завершує складний рік реформ.

 «Саме «Наш край» починав створювати об’єднані громади на Чернігівщині. За підтримки народного депутата України Валерія Давиденка в області була створена виконавча дирекція Асоціації сільських та селищних рад. І саме наша Асоціація брала надактивну участь, надавала допомогу радам в об’єднанні», — виконавчий директор обласного відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад Ірина Грозенко.

Цілий рік команда політичної партії «Наш край», долаючи бюрократичні перепони і воюючи із саботажниками реформи, допомагала маленьким і великим громадам пройти складний процес об’єднання. Кульмінація боротьби – грудневі вибори в 11 територіальних громадах. Нині на Чернігівщині вже працюють 16 ОТГ. Одне із завдань «Нашого краю» – роблячи гарні справи, відновити у людей довіру до влади

 «Завдяки вашій плідній роботі в об’єднаних громадах ми відродимо цю довіру, це я впевнений на 100%. Буде довіра в людей до нашої політичної сили, тоді ми керуватимемо не лише областю, а й Верховною Радою також», — перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук.

Про успіхи 2016-го року команда «Нашого краю» говорила на Форумі депутатів і керівників громад, обраних від цієї політичної сили. До речі, в 11-ох новостворених ОТГ політсила отримала 57 депутатських мандатів. Із перемогою команду «Нашого краю» привітали співголова партії Олександр Мазурчак і народний депутат України Валерій Давиденко, які взяли участь у форумі.

 «Результати останніх виборів голів і депутатів ОТГ довели, що ви – потужна сила і досягли вагомих результатів. Такий результат команда «Нашого краю» здобула завдяки реальній роботі в частині розбудови самодостатніх громад. Без вашої роботи не було б жодної об’єднаної громади», — народний депутат України Валерій Давиденко.

 «Партія «Наш край» підійшла з гарним підсумком до кінця цього року. Ми побачили, що перемога отримана, й увійшли депутати практично по всій території України – і в Чернівецькій, і Миколаївській, і Донецькій, і Чернігівській, і Житомирській областях. Наступного року в нас знову будуть об’єднані громади, і сьогодні ми готові до боротьби», — співголова партії «Наш край» Олександр Мазурчак.

За прогнозами, у 2017 році на Чернігівщині повинні утворитися ще близько 20 об’єднаних територіальних громад. Потужна чернігівська команда партії «Наш край» у кожному населеному пункті області й надалі формуватиме свою команду, аби разом допомагати громадам у процесі об’єднання та розбудовувати чернігівський край.

Імідж

Ще статті по темі

Back to top button