ProСпорт

«Десна» розтрощила «Скалу» на нейтральному полі (Відео)

Чернігівська «Десна» на столичній «Оболонь-Арені» здобула чергову перемогу. Сіверські футболісти без проблем розібралася із новачком першої ліги – стрийською «Скалою».

Матч розпочався в неквапливому темпі, обидві команди грали дуже обережно, немов вивчали одна одну. Перший небезпечний момент виник на 20-й хвилині, коли голкіпер «сіверян» Махновський вчасно вийшов із воріт і не дозволив Кмітю забити гол.

Перша по-справжньому небезпечна атака «Десни» стала результативною. Банасевич увійшов у штрафний майданчик «Скали», накрутив захисника і несподівано пробив у верхній ближній кут. Роман Герич не очікував на такий удар і лише поглядом провів м’яч у ворота.

Пропустивши прикрий гол, «Скала» так і не змогла оговтатися до кінця першого тайму. А «Десні» забитий м’яч додав впевненості та наснаги. «Сіверяни» могли забити другий м’яч, але Максименко не влучив у ворота з близької відстані.

Другий тайм розпочався із атак «Скали». Підопічні Василя Малика не реалізували небезпечний штрафний, пробивши вище воріт. Такі зухвалі дії стриян по-спортивному розізлили чернігівців, які незабаром подвоїли рахунок.

Автором другого голу став знову Банасевич. Півзахисник був першим на добиванні – і з гострого кута відправив м’яч у сітку воріт. Для Максима цей дубль став першим у футболці «Десни».

Хоч як намагалася «Скала» підібратися до воріт «Десни», але пройти оборонні редути «сіверян» їй так і не вдалося. Всі атаки стриян майстерно розбивалися об захист чернігівців.

На двох забитих м’ячах «Десна» не зупинилась. Спочатку Філіппов влучив у стійку (84 хв.), а потім забив третій гол у ворота «Скали». Олександр майстерно реалізував вихід віч-на-віч із голкіпером (85 хв.).

Післяматчевий коментар асистента головного тренера «Десни» Олександра Приходька: «Дотримувалися свого плану на гру, намагалися активно задіювати фланги. Створили багато гольових моментів і перемогли».

Післяматчевий коментар головного тренера «Скали» Василя Малика: «Які можуть бути враження після гри, яка закінчилася із рахунком – 3:0? Хороший суперник, цікава гра з їхнього боку. Вони нас обіграли на класі».

Після 11-ти турів «Десна» піднялася на 3-тю сходинку в турнірній таблиці. Свою наступну гру «сіверяни» зіграють 1 жовтня в Горішніх Плавнях. Суперником чернігівців буде місцевий «Гірник-Спорт».

Ще статті по темі

Back to top button