ProСпорт

«Сіверяни» проти «Спиртовика»: у Чернігові пройшов фінал зимового кубка з футзалу (Відео)

Останні перед новим роком вихідні чернігівці проводять по-різному: хтось розвалившись на дивані дивиться телевізор, хтось уже бігає по магазинах і готується до новорічних свят, а хтось – обирає активне дозвілля. Зараз ми знаходимося на фіналі зимового кубка з футзалу серед чернігівських команд. І поряд зі мною організатор – президент Асоціації дворового футболу Чернігова Богдан Ткаченко.

 «Турнір стартував на початку грудня. Це вже п’ятий турнір. Кожного року новий чемпіон. Команди показують красивий інтересний футбол. У цьому році у нас стартували 28 команд. Зараз найкращі борються за золото», — президент Асоціації дворового футболу Чернігова Богдан Ткаченко.

У фінал потрапили команди «Сіверяни» і «Спиртовик». На футбольному полі була дуже запекла боротьба. Хлопці грали майже нарівні, але завдяки успішним контратакам «Сіверяни» таки вибороли перемогу з рахунком 4-2.

 «Нашій команді 5 років. Щороку беремо участь в турнірі. Футбол нас завжди об’єднував. Цього року нам вдалося досягти перемоги. Це емоційний заряд. Вони були фаворитами, але нам більш пощастило. Можливо, більше бажання було. Більше проявили характер», — гравець команди «Сіверяни» Артем Науменко.

По закінченню гри переможці отримали нагороди та призи. Приємним сюрпризом для найменших вболівальників стали солодкі подаруночки.

«Подивіться скільки дітей прийшло подивитися на змагання. Це дуже важливо. Діти все розуміють. Треба їм показувати приклад. Майбутнє – в дітях»,- депутат Деснянської у місті Чернігові райради «Наш край» Андрій Волков.

У новому 2017-му році організатори обіцяють не зраджувати традиціям, тобто, знову провести зимовий кубок з футзалу.

«Щоб спорт завжди був відрадою, щоб люди отримували здоров’я, емоційну розрядку. Радість забитих голів і емоції трибун. Нехай це і далі буде стимулом і більше людей хай долучається в цей прекрасний вид спорту», — президент Асоціації дворового футболу Чернігова Богдан Ткаченко.

Ще статті по темі

Back to top button