Суспільство (відео)

Комунальний рейд: інспекція 13-го ЖЕКу (Відео)

Останнім часом комунальників Чернігова, зокрема, начальника ЖЕК-13 Володимира Прищепу, звинувачують у бездіяльності. Мовляв, його підлеглі зовсім совість втратили і не прибирають сміття. Навіть фото демонстрували, на якому гори відходів.

Зважаючи на це, ми вирішили перевірити, чи правда, що територія, яку обслуговує ЖЕК-13, дійсно завалена сміттям.

А щоб одразу, як кажуть, «тицьнути носом» у сміттєвий факт того, хто за все це відповідає, вирішили запросити на сміттєвий рейд і Володимира Прищепу. Неочікувано для нас він не взявся тікати, відфутболювати нас чи розповідати байки про колосальну зайнятість, а люб’язно погодився показати територію, яку прибирає його підприємство.

«Окрім нас, тут є будинки, які обслуговують ОСББ і «Габріель». Наші будинки – це будинки 90-х і пізніше. З настанням весни ми активно взялися за прибирання. Зараз по Масанах від листя вичищено та вивезено. Всюди прибрали і вивезли», — начальник «ЖЕК-13» Володимир Прищепа.

А як же тоді бути з фотодоказами, які вже вкотре демонстрували на ранковій нараді в міській раді?

«На ранковій нараді показали сміття по кількох адресах у районі Ремзаводу та вулиці Льотній. (00-23 сек) Ми свої купи вивезли ще минулого тижня. Купи на Льотній, 6 і Волковича, 15 – це територія кооперативних будинків, які ще не вивезли листя», — начальник «ЖЕК-13» Володимир Прищепа.

Загалом на території, підконтрольній 13-му ЖЕКу, дійсно чистенько. Але тут сюрприз – натрапляємо на сміття якраз біля урн. Володимир Прищепа виправдовується.

«Цей майданчик години дві тому прибирався. Вже встигли накидати будівельного сміття. Ці майданчики ми вивозимо щодня», — начальник «ЖЕК-13» Володимир Прищепа.

Як нам стало відомо з власних джерел, Володимира Прищепу хочуть «усунути» через непорозуміння з однією з фірм (з якою пов’язаний нинішній начальник управління ЖКГ Чернігівської міськради). До речі, ця фірма вже активно співпрацює з 10-м ЖЕКом.

Хай би там що було, а пересічних чернігівців закулісні ігрища мало хвилюють, людям головне – аби на вулицях чисто було.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button