Суспільство (відео)

Над спортивними школами Чернігова нависла загроза (Відео)

У Чернігові планують створити дві нові комунальні спортивні школи. Це питання винесене на чергову сесію міської ради 27 жовтня.

Яким чином функціонуватиме решта подібних закладів, поки що не уточнюється. Наразі в місті працює 22 дитячо-спортивні школи, в яких займається більше 10 тисяч чернігівців, розповів екс-мер Олександр Соколов.

— Створення 2 нових дитячо-юнацьких спортивних шкіл – це непогано. Але підтекст цього – ми створимо замість усіх інших тільки 2 спортивні школи.

В усіх дитячо-юнацько спортивних школах навчання розпочинається з 1 жовтня. Заплановані відповідні заняття, навантаження, як ми почнемо створювати нові, якщо ці вже почали працювати. Я розумію, що якісь інновації чи амбіції хтось хоче реалізувати. Можливо, комусь хтось із тренерів не подобається, але не подобатися діти не можуть.

Не створивши нового, не можна ламати старого, а краще взагалі не ламати те, що працює. Поставити питання, що давайте створимо нові школи, а ті не будемо фінансувати і вони самі розваляться – це неправильно.

Ще статті по темі

Back to top button