Суспільство (відео)

Непротокольні рішення чиновників: як затверджували тариф (Відео)

Проблемний будинок на проспекті Перемоги, 108-Б взяли на баланс комунальники підприємства «Деснянське». Щоб затвердити тариф, у ще не заселеному будинку зібрали комісію. Довго чекали головуючого, та не дочекалися. Затвердили тариф, не зібравши кворуму. Така організація обурила Ігоря Ушкевича. Він – голова такої комісії в громадській раді при Чернігівській ОДА.

Активіст переконує, будинок проблемний. А тому скоро туди виділятимуть додаткові кошти на усунення дефектів будівництва.

«Безпосередньо до мене звертались мешканці, що є недоліки», — голова комісії ЖКГ громадської ради при Чернігівській ОДА Ігор Ушкевич.

Також він нарікає й на зайві послуги, що сформували тариф для цього будинку. А він для квартир другого та вищих поверхів становить дві гривні двадцять вісім копійок за метр квадратний. Керівник КП «Деснянське» запевняє: це не надто дорого. А квартири з проблемами мешканці купували за власним бажанням.

«Значить, така якість покупців влаштовувала. У межах 19 тисяч ми ці роботи виконаємо на рік», — начальник КП «Деснянське» Віктор Пригара.

Довго чекали членів комісії. Насилу зібрали кворум і затвердили тариф для новобудови на проспекті Перемоги, 108-Б.

Ще статті по темі

Back to top button