Суспільство (відео)

Вміли готувати – не вміли подавати: управління освіти забуло про дітей (Відео)

Пришкільні табори відкрилися 1 червня, але управління освіти про це згадало в останню мить. Принаймні, звернення до перевізників про пільгову вартість проїзду на період оздоровчої кампанії надіслали мало не вночі.

— Це звернення начальника управління Білогури було 31 травня ввечері. І нам довелося обдзвонювати перевізників уже вночі з проханням посприяти, — Андрій Черненко, заступник міського голови.

Квиток в автобусі для школярів на період навчання коштує наполовину менше. Таке ж пропонують продовжити і на період пришкільних таборів. А це до 21 червня включно. Та виконком вирішив, що програма розпочнеться з 6 червня, забувши про перші два дні місяця. А тому вже сьогодні зранку кондуктори не впускали малечу до автобуса за пільговою вартістю проїзду.

— Будь-яке рішення треба передбачати. Тому що вже були скарги та були дзвінки, — Сергій Вакуленко, перевізник.

Тепер, коли смажений півень клюнув – у міській раді збирають екстрену нараду та апелюють найціннішим – дітьми.

— Ми розуміємо, що діти – це наше майбутнє, тому ми повинні вкладати в майбутнє, бо це найголовніше, — Віра Казимир, заступник начальника управління освіти міської ради.

Перевізники економити на дітях не збираються. А відтак обіцяють піти на поступки та все ж взяти на себе відповідальність за пільгове перевезення. Хоч нарікають на слабку організацію освітян.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button