206 округПолітика (відео)

Фірсов не має політичної підтримки у Чернігові – політолог Фесенко

Єгор Фірсов, екс-нардеп БПП,  вчора, 20 травня у своєму блозі повідомив, що буде балотуватися на проміжних виборах  депутатів ВР по Чернігову.

Наразі він перебуває у ЦВК, тому його коментар з’явиться на ЧEline згодом.

Проте відомий український політик Володимир Фесенко скептично оцінює його шанси на перемогу.

— Щодо шансів Фірсова – майже нульові, — повідомив він в ексклюзивному коментарі ЧEline.

За словами Фесенка, на виборах перемогти дуже просто. Але за умови, коли у кандидата є підтримка впливової політичної сили, достатньо медійні фінансові ресурси або сам кандидат достатньо відомий політик. Жодного з перерахований «козирів» Фірсов не має.

— У Фірсова я не бачу можливостей у будь-якому напрямку, — уточнив політолог.

Проте сам кандидат налаштований позитивно.

«Перемогти, звісно, буде дуже складно. Але завдання від цього ще цікавіше. Я планую дати бій і виграти його, навіть попри заплановані фальсифікації й адмінресурс. Я вважаю, що Україна змінилася після 2014 року, і громадяни вже не будуть мовчки спостерігати за тим, як до Ради тягнуть чергового пройдисвіта, якого в Києві зневажають і ненавидять», — пише він у своєму блозі.

Єгор Фірсов запевняє, що «Гречку роздавати не буде. Зв’язуватись з олігархічними партіями теж». Саме тому він піде само висуванцем і обіцяє відвідати кожен чернігівський двір та зустрітись з кожним жителем.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Зато у Микитася есть админ ресурс, медийный ресурс и поддержка Атрошенко — своего давнего бизнес-партнера, с которым они незаконно застраивали берег Днепра на Левобережке! Кто-то чем-то не доволен? Так у тандема есть еще и пару отрядов титушек, которые любому объяснят, что спорить с Микитасем опасно.. Именно так они усмиряли всех недовольных в Киеве.. (((

Back to top button