Кримінал

У Чернігівському районі під час пиятики чоловік вдарив ножем свою співмешканку

Під час сварки чоловік завдав ножових поранень співмешканці. Жінка госпіталізована до Чернігівської центральної районної лікарні, загрози її життю немає, чоловік дає свідчення поліції.

Увечері 15 лютого в одному з сіл Чернігівського району стався конфлікт між співмешканцями. На ґрунті вживання спиртного 42-річний чоловік вдарив свою 41-річну співмешканку кухонним ножем в живіт. Жінку довелося госпіталізувати до хірургічного відділення Чернігівської центральної районної лікарні.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Чергова по лікарні викликала поліцію, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. Поліція вилучила знаряддя злочину — кухонний ніж. Підозрюваний зізнався у скоєному та надав правдиві свідчення.

Медики констатували, що проникаюче поранення не спричинило пошкодження внутрішніх органів. Після операціїї загрози життю жінки немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різанина на Старобілоуській: подробиці розбійного нападу на подружжя

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) — карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button