Кримінал

У Чернігові серед білого дня пограбували крамницю

Вчора, 5 лютого, о другій дня на лінію «102» надійшло повідомлення, що на вулиці Рокоссовського в одному з магазинів сталося пограбування – двоє невідомих, відволікши продавця, забрали гроші з прилавку.

Патрульні, прибувши за вказаною адресою, опитали жінку-продавця та встановили прикмети ймовірних зловмисників. Заявниця розповіла поліцейським про двох молодиків, описала, як вони виглядали та у що були одягнені. Орієнтування на розшук осіб отримали усі найближчі патрульні екіпажі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чернігівки обікрали гараж

За кілька кварталів від місця, де сталося пограбування, патрульні звернули увагу на чоловіків, вигляд яких збігався з описом розшукуваних. Помітивши поліцейський автомобіль, невідомі раптово кинулися навтьоки. Та далеко утікачі забігти не встигли, оскільки з іншого боку, на інформацію про переслідування ймовірних зловмисників, поспішав ще один патрульний екіпаж. Обох громадян правоохоронці затримали. Потерпіла упізнала в них тих, хто забрав гроші з магазину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крадіжка «суповозки»: грабіжники зазіхнули на авто психлікарні

Затриманими виявилися громадяни 1989 та 1987 років народження. Згодом до поліцейських надійшла інформація, що особи можуть бути причетними до скоєння в Чернігові кількох аналогічних злочинів.

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button