Політика

У Городні «Наш край» презентував команду до міської ради ОТГ

*Актуально

У Городні представники партії «Наш край» влаштували свято до Дня Святого Миколая для місцевих жителів. Учасники кулінарного шоу «Майстер-шеф» Марина Шевченко та Євгеній Паливода провели майстер-клас із приготування дерунів для всіх охочих, привабивши місцевих підлітків і дітей.

Під час презентації команди кандидат у депутати від партії «Наш край» Ігор Романенко (перший номер) закликав земляків підтримати команду «Нашого краю», що об’єднала людей, які живуть і працюють на Городнянській землі, та завдяки своєму професійному і життєвому досвіду здатні ефективно працювати у депутатському корпусі міської ради ОТГ.

«Майбутнє України – за сильними громадами, а зробити такою Городнянську ОТГ здатна команда «Нашого краю», – підкреслив він. На сцені представили усіх кандидатів у депутати Городнянської міської ради ОТГ від партії «Наш край». Привітав учасників свята і Городнянський міський голова Андрій Богдан, якого підтримує партія «Наш край».

Справжнє свято української пісні створили для жителів і гостей Городні учасники театру пісні «Джерела».

Як повідомлялося, перші вибори голови та депутатів міської ради Городнянської ОТГ відбудуться 24 грудня. «Наш край» до міської ради висунув 24 кандидати у депутати міськради. Партійний список «Нашого краю» очолив підприємець і керівник благодійного фонду Ігор Романенко.

Крім того, партія заявила про підтримку на посаду Городнянського міського голови самовисуванця Андрія Богдана.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button