Суспільство

Сучасна цивілізація: гаряча вода з’явилась не у всіх районах Чернігова

Попри обіцянки гаряча вода так і не з’явилася у районі Кругу та по вул. Мазепи. Про це пишуть у соцмережах обурені чернігівці.

Нагадаємо, сьогодні, 13-го травня, КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ фірми «ТЕХНОВА» мала включили гарячу воду.

За словами в.о. директора підприємства Віктора Киричока, наразі відновлено гаряче водопостачання після планових гідравлічних випробувань і працюють 57 центральних теплових пункти підприємства. До того ж виявлено кілька пошкоджень, на яких оперативно ведуться ремонтні роботи.

«Сьогодні будуть завершені роботи по вул. Мазепи, 48, і відповідно, в квартирах чернігівців з’явиться гаряча вода», — зазначив Киричок.

Трохи довше будуть виконуватися роботи по вул. Папаніна, 9 та вул. Гетьмана Полуботка, 2 та Кирпоноса, 12. Оперативно під час випробувань ліквідовано пориви по вул. Старобілоуській, 4-а, Котляревського, 13 та Коцюбинського, 40.

На сьогодні Чернігівська ТЕЦ працює у звичайному режимі. Підприємство продовжує виконання робіт, згідно з затвердженими графіками, з метою якісної підготовки до наступного опалювального сезону.

Як повідомлялося, 11-12 травня у Чернігові проходили планові гідравлічні випробування системи теплопостачання, через що гаряча вода у квартирах чернігівців у зоні обслуговування ТЕЦ була відсутньою. Всього Чернігівська ТЕЦ обслуговує понад 590 житлових будинків у Чернігові.

Ще статті по темі

Back to top button