Суспільство

У Чернігові відбулася міжнародна інтелектуальна гра (Фото)

Ось уже вісім років на Чернігівщині проводять інтелектуальну гру для обдарованої учнівської молоді «Віват, інтелект». Уже кілька років поспіль переможцями обласної гри є команда з Ніжина «Кліо».

У сьомій Міжнародній грі «Віват, інтелект» цього року взяли участь чотири команди. Це переможці обласної гри – команда з м. Ніжин «Кліо», з Одеси завітала команда «Знатоки», з Тернопільщини – команда «Сінхрофазотрон», а з Гомеля (Республіка Білорусь) команда «Горячие головы».

Команда з Одеси вже три роки бере участь у цій цікавій грі, учнівська команда з Гомеля – аж сім років, а команда інтелектуалів із Тернопільщини завітала вперше.

Як і завжди, коли змагаються знавці, гра вельми цікава і напружена, адже на кону – перемога. Команда одеситів досить впевнено перемогла місто Тернопіль, набравши при цьому аж 10 балів. А от за право змагатися у фіналі між командами «Кліо» та «Горячие головы» виникла проблема, яку розв’язали лише три додаткові питання. І перемогу здобули ніжинці.

Отже, до фінальної гри дійшли дві команди: ніжинська «Кліо» та одеська «Знатоки». Це був приголомшливий фінал і абсолютно чесна гра. І ніжинці відстояли Кубок переможців у сьомій Міжнародній грі «Віват, інтелект».

Всі учасники отримали дипломи та подарунки.

Текст та фоторепортаж Віктора Кошмала

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button