Суспільство (відео)

«Будуть у Путіна дуже великі втрати»: депутати Чернігівської міськради спрогнозували можливість війни (Відео)

Можливість збройного вторгнення військ Російського Федерації на територію України вже більше місяця обговорює весь світ. Прикордонна Чернігівщина розташована, як кажуть, «на лінії вогню», в безпосередній близькості до агресора. Що ж думають депутати міської ради обласного центру Чернігівщини про цю ситуацію та можливість агресії?

Депутати Чернігівської міської ради відповідали на запитання: «Що ви думаєте про можливе вторгнення Російської Федерації на територію України?»

«Я вірю, що такого не буде. А навіщо? Немає жодних передумов для вторгнення», — Дмитро Митрофанов, депутат Чернігівської міської ради («Рідний дім»).

«Не буде вторгнення. Це навмисно загострюють, щоб ми як українці… вони це намагаються зробити, щоб ситуацію, яка зараз тиха… намагаються розкручувати це. Але вторгнення не буде», — Юрій Тарасовець, депутат Чернігівської міської ради («Слуга народу»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як заспокоїти дітей в умовах «мінувань» і паніки щодо можливого вторгнення

«Я сподіваюся, що на це не піде ні Росія, ні інша країна, яка розуміє наслідки цього вторгнення. На моє переконання, цього вторгнення не буде», — Андрій Дериземля, депутат Чернігівської міської ради («Рідний дім»).

«Я вважаю, що є така вірогідність, але ми не повинні панікувати. Повинні бути зібраними, слухати, що нам кажуть робити», — Наталія Рашина, депутат Чернігівської міської ради («Наш край»).

«Думаю, що це буде дуже нерозумно. Тому що зараз ХХІ століття… Не татарські орди. Вважаю, що здоровий глузд повинен мати перевагу. Не можна питання вирішувати таким чином. Я взагалі не розумію, який це взагалі матиме вигляд. Це що, будуть бомбити Чернігів, Київ?» — Володимир Коваленко, депутат Чернігівської міської ради («Рідний дім»).

«Я вважаю, що його не буде. Дуже сильна у нас на сьогодні армія і будуть у пана Путіна дуже великі втрати, тому, думаю, він не наважиться піти у відкрите протистояння. Тим більше, що зараз наші партнери нам дуже допомагають – постачають нам гарну зброю», — Ігор Мандровний, депутат Чернігівської міської ради («Європейська солідарність»).

«Ви знаєте, хвилююся, бо я мама, я бабуся, тому хвилююся за свою родину. Але думаю, що вистачить розуму, і ми все таки збережемо спокій і знайдемо рішення», — Лариса Лесун, депутат Чернігівської міської ради («Рідний дім»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усе про об’єкти укриття, або Куди ховатися чернігівцям у разі ймовірної військової агресії

«Я вважаю, що нам треба зберігати спокій, але бути готовими до різних сценаріїв. Але це питання мають коментувати дипломати і військові, я не є фахівцем у цьому. Я вважаю, вірогідність є, але будемо сподіватися на краще», — Олександр Ломако, секретар Чернігівської міської ради.

«Будемо сподіватися, що його не буде. Вірю, що не буде», — Ірина Должикова, депутат Чернігівської міської ради («Рідний дім»).

«Думаю, що навряд чи Росія вторгнеться в Україну. Немає підстав жодних», — Віталій Голець, депутат Чернігівської міської ради («ОПЗЖ»).

«Що думаю про ситуацію? Звісно, треба зберігати спокій, здоровий глузд і, як кажуть, «якщо хочеш миру, готуйся до війни». Усім потрібно підготуватися, мати чіткий план дій», — Сергій Кириєнко, депутат Чернігівської міської ради («Рідний дім»).

Журналіст — Олег Дешура

Оператор — Михайло Пронін

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button