Суспільство

Дзвінки на шару, врятовані цуценята та чернігівський Почекун: головні новини 10 лютого

Останнім часом в Інтернеті набули популярності меми з зображенням мережевого троля Почекуна – чудернацької істоти, яку вигадала скульптор із Нідерландів Маргріт ван Бріфорт. ЧЕline пропонує вам ознайомитися з тролінгом від чернігівського Почекуна.

Жителі міста відповідали на запитання «Чи плануєте ви свій день? Секрети правильного планування».

«Кохання по-чернігівськи»: Андрій та Оля – історія про випадкове пляжне знайомство і родинну гармонію. Катерина та Іван – історія про різні характери і одну справжню любов.

Дзвінки на шару: з чернігівських таксофонів можна безкоштовно телефонувати по всій країні. В обласному центрі є 86 працюючих таксофонів.

Госпітальні округи Чернігівщини отримають допомогу від держави та міжнародних організацій.

За умовами нових контрактів перевізники Чернігова взяли на себе зобов’язання протягом п’яти років замінити весь транспорт на новий. Зокрема, цього року заплановано оновити приблизно 20 % усього рухомого складу громадського транспорту.

«Холодні» коментарі чернігівської ТЕЦ про заблоковане в ОРДіЛО вугілля.

Кілька днів тому ми повідомляли про знайдених поблизу сміттєзвалища 15 цуценят. Якісь нелюди залишили їх у картонній коробці в десятиградусний мороз на вірну смерть. Дізнайтеся, як саме врятували цуценят у статті.

Деснянська ОТГ позбувається останніх штрихів радянського минулого. Детальніше у сюжеті.

Задля 450 гривень пенсії мешканець Прилук катував вісімдесятилітню жінку. Він ледве встиг відбути покарання за попередні злочини, як знову вдався до легкого заробітку. Цього разу його жертва – немолода жінка.

Вчена з Ніжина може стати Нобелівською лауреаткою.

Переможниця конкурсу «Краса Чернігівщини-2016» отримала головний приз.

Чернігівка хитрістю вирвала перемогу в телешоу «Чотири весілля».

На Чернігівщині оселився дивак із Франції.

 

Ще статті по темі

Back to top button