Суспільство

Міфи про субсидію, онлайн-подорож до Прип’яті та реконструкція парку біля «китайки»: основні події Чернігівщини за 20 жовтня

Керманичі Чернігівщини нехтують думкою людей у питаннях створення госпітальних округів.

Чи може субсидія стати загрозою для родини? Журналісти ЧEline підготували 10 міфів про державну допомогу.

Грип поки що оминає Чернігівщину. Вакцини ще не завезли.

У зоні відчуження відкриють віртуальний інтерактивний музей. За допомогою 3D-технологій людина зможе «відвідати» Чорнобильську АЕС, покинуті багатоповерхівки, парк атракціонів – усе це розташоване в Прип’яті, місті-привиді.

У Прилуках викрили підпільний цех із виготовлення горілки. Правоохоронці виявили близько 1 тонни спирту та  100 л спиртовмісної суміші.

29-річному Євгену Ковалю з села Наумівка Корюківського району терміново потрібна трансплантація серця.

Розганяти несанкціонованих торгівців незабаром зможуть паркувальники.

Парк біля «китайської стіни» відремонтують. Жителі мікрорайону написали власний проект реконструкції.

Відомий український спортсмен, призер Олімпійських ігор із плавання Денис Силантьєв із трибуни Верховної Ради звинуватив чернігівську владу у байдужості до спорту.

Ніжинський «Фрунзівець» на 93-й хвилині гри отримав гол у власні ворота від київської «Чайки». В нинішньому сезоні – це лише друга поразка команди.

Військові музики Чернігова отримали гуманітарну допомогу з Німеччини. Пульти для нот, шкіряні торбинки для їх зберігання стануть у нагоді військовим під час концертів на сході України.

Ірина Білазерська очолила Державну аудиторську службу Чернігівщини.

Сьогодні Міжнародний день кухаря та кулінара. Шеф-кухар одного з чернігівських ресторанів впевнений, що готувати їжу треба творчо.

Ще статті по темі

Back to top button