Новини

#яЗможуВсюдиВстигати: тиждень експерименту надихнув на стартап

День 6

Вихідні – це ще гірше за будні в режимі нашого експерименту. Під ілюзією «Тобі ж нікуди не треба поспішати!» я порушила весь режим. Звісно, не встигала всюди. Ланцюгова реакція почалась із бажання поспати довше, ну а далі запізнення на власне тренування, доньку завчасно не завела на танці, катастрофічно не встигала на зустріч із подругою. В останньому випадку хоча б можна було трохи викрутитися, перенесла зустріч на півгодини пізніше. Легше від цього нікому не стало. Подруга вже чекала на мене(((. Висновок – поки не візьму себе в руки, не відпрацюю механізми контролю часу до автоматизму, не бачити мені щасливого пунктуального життя.

Моя боротьба із внутрішніми драконами схожа на гойдалку: здається от-от спіймаю зірку з неба, мить — і я в безодні. Чекаю неділі… просиджу весь день вдома!

 

День 7. Фінал

 

Неділя – єдиний день на цьому тижні, коли мені НІКУДИ НЕ ТРЕБА ЙТИ. Я нарешті видихнула, скинула з себе внутрішнє напруження. Час зібрати думки, відчуття та усі результати докупи.

Очевидно, що я таки провалила експеримент. Цей божевільний тиждень показав – проблема із запізненнями набагато глибша та серйозніша, ніж я думала. А я слабачка)

25520150_901569363349214_545472622_nНаступний тиждень обіцяє бути насиченим. Складаю вже список задач на завтра. А ще, поставила будильник на 6:00 без численних повторів кожні 10 хвилин. Дуже вірю, що не просплю.25463890_901569750015842_856987305_n

 

Сьогодні прийшла ідея страртапу. Чому б не створити браслет, який битиме струмом власника, якщо той кудись не встигатиме чи витрачатиме даремно час J

Не усі читачі були впевнені у нашій правдивості, мовляв знаємо цих журналюг. Та повірте, ми відкриті і чесні. І більше проводили цей експеримент для себе, аби зрозуміти свої межі. Ви ж для нас стали зайвим стимулом, натхненниками і водночас підтримкою. Ніколи не думала, що зможу так легко виставляти на показ свої недоліки, але це було весело, так максимально я не концентрувалась на важливих для мене речах вже давно.

Цей тиждень містив багато роздумів, пошуків, розмов, відкриття та сміху. Скажу одне – я задоволена. Ще побачимось.

П.С. А ви віднайшли у собі найстрашнішу залежність, пунктик чи рису, яка заважає вам жити?

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. В жизни вообще никому нельзя верить, Андрей. Даже самому себе. А тому не стоит судить девочек. Если они и обманывают, то только себя. Лично ваша жизнь не изменится ж, если Алина начнет везде успевать?Это ее внутренняя борьба и ей с ней жить. А для нас жто только пример самодисциплины

Back to top button