Суспільство (відео)

Чернігівці обурені відсутністю інфраструктури для пересування людей із вадами зору (Відео)

Сьогодні, 13 листопада, для залучення глобальної уваги до проблем сліпоти, серйозних порушень зору і реабілітації людей з порушенням зору, відзначається День сліпих. Чеline дізнавався у чернігівців чи є у нашому місті необхідна інфраструктура для людей із вадами зору.

Запитання: Чи пристосований Чернігів для людей із вадами зору?

Я думаю, що ні. Скрізь машини їздять, біля ринку взагалі не можна пройти. Дуже багато людей і мало, хто їм допоможе в цьому.

Не пристосований. Мало пандусів, мало пішохідних переходів із звуковим сигналом. Суспільний транспорт теж не пристосований. Треба більше приділяти уваги. Нехай чиновники побудуть в «шкурі» цих людей і тоді може щось відчують і зрозуміють.

Важко відповісти на це запитання. Тому що у мене із зором все добре.  Я не знаю, що потрібно організувати для людей із вадами зору.

– По-перше – світлофори із звуковим сигналом. Вони є у Києві, Львові, а у нас про це мова не йде. Таке враження, що про людей із вадами зору у нас ніхто, ніколи не задумувався.

Дуже погано. Все життя проживаю у Чернігові і знаю лише один перехід для людей із вадами зору, який знаходиться біля міського парку. Більше ніде не знаю.

Ні, не зовсім. Не всі світлофори оснащені звуковим сигналом і пішохідні переходи теж. Суспільство повинно звертати увагу не тільки на людей із проблемами зору, а й з іншими вадами.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Горе активисты Вам помогут…… Обращайтесь!

Back to top button