Суспільство (відео)

«Енергетичне» свято: відбулася спартакіада працівників «Чернігівобленерго» (Відео)

Більше півтори тисячі енергетиків зібралося у Чернігові -на базі з лижних видів спорту. Вже вдруге у місті над Десною відбулася щорічна обласна Спартакіада для працівників «Чернігівобленерго».

Цьогоріч масштаби змагань набули Всеукраїнського статусу, адже до Чернігова приїхали команди з Луганщини та Дніпра. Окрім того, до «енергетичної» тусовки долучилася команда батальйону Національної гвардії України.

«У місті Чернігові – це наймасовіший захід, який ми проводимо кожного року на нашій базі. Мені дуже приємно, що тут зібралася така кількість учасників», — розповів голова чернігівського обласного фізкультурно-спортивного товариства «Україна» Андрій Кужельний.

Для багатьох енергетиків спартакіада вже стала справжнім сімейним святом. Адже гасло змагань — «Тато, мама, і я – енергетична сім’я» спрямоване на зміцнення родинних стосунків між батьками та дітьми.

«Наші змагання мають більш відпочивальний характер, ніж спортивний. Ми хочемо показати всім, як потрібно працювати і відпочивати. Той, хто вміє гарно відпочивати, той вміє і гарно працювати», — наголосив голова правління «Чернігівобленерго» Володимир Ткач.

На спартакіаду до енергетиків завітав і народний депутат Валерій Давиденко, який підтримує здоровий та активний спосіб життя, оскільки щиро переймається майбутнім української нації.

«Ми повинні не лише працювати, а й відпочивати та проволити спартакіади. Я вважаю, що – це інвестиції у наше здорове майбутнє», -висловив свою думку народний депутат України Валерій Давиденко.

Приємним подарунком для учасників спартакіади став апетитний кабанчик, який подарував Валерій Давиденко. Смачнючий п’ятачок, приготований на відкритому вогні, допоміг відновити сили після виснажливих змагань.

Подібні спартакіади дуже важливі, адже згуртованість і командна робота «Чернігівобленерго» на змаганнях – це своєрідний індикатор готовності підприємства до клопотів у щоденній праці.

«Для енергетиків головне – хороша погода, а перемога завжди буде», — говорить директор Городнянського РЕМ Надія Баранова.

У наступному році організатори обіцяють, що спартакіаду проведуть ще з більшим розмахом та з рекордною кількістю учасників.

Ще статті по темі

Back to top button