Суспільство

У Чернігові неповнолітній кидався під машини

Неповнолітній, який ледь не потрапив під колеса автомобіля, ймовірно перебував під дією наркотичних засобів

18 жовтня близько третьої дня на лінію «102» надійшла інформація, що поблизу обласної лікарні якийсь хлопець бігає проїжджою частиною, створюючи аварійні ситуації. За вказаною адресою виїхав екіпаж патрульної поліції.

Прибувши на місце, патрульні побачили чоловіка, який намагався утримати за руку хлопця. Громадянин розповів поліцейським, що молодик на його очах кілька разів вибігав на дорогу та ледь не потрапила під колеса проїжджаючих автомобілів.

Хлопець був збуджений, кричав і розмахував руками, зовсім не реагував на оточуючих. Його поведінка та зовнішні ознаки вказували на наркотичне сп’яніння. Щоб він не завдав шкоди собі або оточуючим, відповідно до ст. 45 Закону України «Про Національну поліції» патрульні надягли на нього наручники.

Під час поверхневої перевірки у хлопця виявили поліетиленовий пакет з таблетками невідомого походження. Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу і карету швидкої медичної допомоги.

Згодом з’ясувалося, що хлопець – неповнолітній. Установивши, де перебувають його батьки, патрульні викликали їх на місце. Після цього «швидка» доставила хлопця до медичного закладу.

Джерело: Патрульна поліція Чернігова

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button