Суспільство (відео)

Діти посеред вулиці: кондукторка висадила сестричок із автобуса (Відео)

У середмісті Чернігова кондукторка вигнала з автобуса двох сестричок. Діти з багатодітної родини поспішали до школи.

— Кондуктор висадила дітей ось на цій зупинці, хоча до їхньої школи залишалося проїхати ще пів міста.

Маленька Емма Славинська тепер дорогу до школи долає з мамою. Ще кілька днів тому в інший кінець міста до школи вона їздила зі старшою сестрою. Обидві дівчинки – із багатодітної родини і користуються безкоштовним проїздом в автобусах.

— Нам видали довідку з мокрими печатками й підписами, все скрізь завірене, — Ольга Славинська, мама.

Таким документам не повірила кондуктор цього маршруту. Дітям вона запропонувала заплатити за проїзд.

— Ми з сестричкою сіли на одиничку. Там була тьотя, Єва показала свій паспорт, а я – учнівський, і тьотя сказала, що треба платити. Нас висадили на зупинці, — Емма Славинська, школярка.

Паспортом дівчинка називає посвідчення, у якому написано, що дитина із багатодітної родини. І хоч на учнівському квитку, який дістала Емма, написане те саме прізвище, кондуктор не повірила, що діти сестри. Та більше вчинок дорослої жінки виправдовують в управління транспорту та зв’язку міської ради. Кажуть, щоб користуватися такою пільгою, діти повинні щодень возити із собою стоси паперів.

— Повинна бути довідка про склад сім’ї, копія свідоцтва про народження і оригінал посвідчення із фото Ми не знаємо, чи були у дитини ці документи, чи не було, — Віталій Скварський, головний спеціаліст управління транспорту та зв’язку.

—  Надійшла скарга. Ми написали супровідний лист і направили перевізнику. – Яких заходів буде вжито? – Як я за перевізника можу відповідати… , — Валентин Баглай, завідувач сектору організації пасажирських перевезень .

Перевізник за себе відповідає сам. Щоправда, посилається на відрядження і вчинок своєї підлеглої виправдовує по телефону.

—  Вона працює у нас дуже давно, і досвідчена працівниця. Там було двоє дівчаток. Вони увійшли. Одна мала посвідчення, а інша – учнівський. Кондуктор сказала, що треба платити, а діти на зупинці взяли й вийшли. Вона нікого не виганяла, — Валерій Корінь, перевізник (телефоном).

Не погодилася зустрітися із нашою знімальною групою. Та порадила батькам звернутися до суду.

— Нехай приходять мама або тато дівчаток. Приведуть мені тих дітей, і вони розкажуть, як я їх виганяла. За шкірки я їх тягнула чи як…, — Наталія, кондуктор (телефоном).

Тільки тато дівчаток захистити перед кондуктором не може. Саме зараз він захищає країну на передовій у зоні АТО.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Надо не по телефонам звонить а просто напросто поставить раком перевозчика а потом и кондуктора они обнаглевшие напрочь хари себе по отжирали и сраки и плачут от плохой жизни!!!наказать через суд и так наказать что бы они на коленях у детей прощения просили…а кучу типа документов если есть удостоверение с фотографией возить и доказывать ребёнок не должен… бред пишет автор полный откройте почитайте законы …да и что то ком то кроме суда у нас в стране как бы с документами не нужно есть ученический билет и есть удостоверение один и тот же ребнок на фото в нём в чём проблема !?просто делать бойкон что бы пару дней этот маршрут поездил просто пустым и потом будут возить.. а на месте мамы я бы вызвал копов что бы составили постановление на кондуктора который во первых отобрал право на бесплатный проезд у человекау которого оно есть второе за предвзятое отношение к человеку (ребёнку) и плюс ко всему к этому не правомерное применение силы я уверен что их силой вытолкали из маршрутки…и написать нужно заявление в прокуратуру пусть проверят деятельность этого перевозчика в целом так как государсто компенсирует ему эти бесплатные поездки!!!!

  2. Малих дітей, сука, посеред міста викинути. Де вони ще загубитися можуть.

Back to top button