Суспільство (відео)

Комунальні «салабони» після суботника з мером підуть на корпоратив (Відео)

Чергова щопонеділкова нарада з мером Чернігова Владиславом Атрошенком відзначилась початком боротьби з неплатниками податків за землю і відключенням опалення із завтрашнього дня. Перш ніж прийняти рішення про відключення тепла, мер вислухав підлеглих та уважно ознайомився з прогнозом погоди.

«Ось у мене по Гісметео я дивлюсь 14-го, 15-го. Але це через 12 днів воно може помінятись. Сьогодні взагалі 10. І я підтверджую – зранку 9 градусів було», — міський голова Чернігова Владислав Атрошенко.

На цій нараді градоначальник традиційно продовжив боротьбу за чистоту міста. Після звіту керівника «ЖЕК – 10» Руслана Волока, мер зробив комплімент у бік його роботи. До цього Волок працював у Сумах, звідки до нас приїхав головний комунальник міста Ярослав Куц.

«Руслане, ти повинен розуміти, що твої колеги тебе фактично ненавидять. Тому тобі треба вдвічі більше старатись, щоб ти тримав марку. Я от всім керівникам його хочу привести в приклад. Приїхав хлопець з іншого міста і вас всіх салабонів заткнув за пояс», — міський голова Чернігова Владислав Атрошенко.

Окремо мер зупинився на організації суботника для чиновників мерії, в якому братиме участь особисто. Настанови спочатку розчарували, а потім підбадьорили присутніх.

«Значить, спиртне ми не вживаємо. Там, де ми працюємо. Ми знайдемо, там є ресторани, кафе, ми знайдемо місце цивілізоване і відзначимо суботник», — міський голова Чернігова Владислав Атрошенко.

До речі, згаданий фаворит мера Руслан Волок уже має досвід відзначання свят, адже, за інформацією ЧЕline, притягався до відповідальності за водіння авто в нетверезому вигляді.

Крім цього, на нараді було висловлено низку ініціатив, доля яких наразі не відома. По-перше, вулицю Коцюбинського хочуть зробити  односторонньою. По-друге, прерогативою транспортного перевезення замість тролейбусів можуть стати дизельні автобуси. По-третє, в місті може зрости тариф на вивезення сміття.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button