Суспільство (відео)

Заборгував — плати життям, прогноз від письменника Андрія Гарасима (Відео)

Боротьба за справедливість, внутрішні конфлікти, жорстокі сучасні українські реалії – все це можна відчути в новому гостросюжетному роману «Борги нашого життя» Презентація книги відбулася в культурно-мистецькому центрі «Інтермеццо»

«Про сьогодення, про людей, які нас оточують, які розповідають життєву історію, про те, як українці, громадяни України, вирішили якимось чином стати на сторону добра, перебуваючи в сьогоднішніх умовах, коли, власне, ще не визначені пріоритети, де добро, де зло, де все перемішано. Саме в цих умовах відбувається основний конфлікт», — письменник Андрій Гарасим.

Сюжетна лінія роману про історію молодих людей, які вирішують покращити навколишній світ, не дуже переймаючись при цьому законністю своїх методів.

«У цій книжці йдеться про групу молодих людей, що вирішує боротися зі злом, яке, здається, оточує їх. Зокрема, йдеться про якусь умовну, в цьому випадку фінансову групу, що чинить певні злочинні дії. Мені здається, це узагальнюючий образ того, що ми спостерігаємо в нашому житті, тих фінансових промислових груп, які впливають на нас, попри мораль, попри християнські заповіді», — письменник Андрій Гарасим.

Гостроцікавий роман із філософським підтекстом, що відкриває дуже багато цікавого для читача. Особливо неочікуваним є фінал.

Ще статті по темі

Back to top button