Спорт (Відео)

Спартанські умови гартують чемпіонів: як працює секція з кікбоксингу в Сновську (Відео)

«Було змагань дуже багато, пройшли Крим і Рим. Багато їздили на змагання, я багато вигравав чемпіонатів в Україні, їздили по областях. Їздили на чемпіонат світу, Європи. Вигравав також чемпіонат світу, Європи. Бралися кругом», — майстер спорту з кікбоксингу Сергій Шеремет.

Сергій – кікбоксер зі Сновська. В його арсеналі – не один десяток блискучих перемог, стільки ж нагород. Розказуючи про таких спортсменів, уявляєш собі найкращі спортзали. Утім, реальність відрізняється від намріяного.

Та, попри спартанські умови для тренувань, Сергій змінювати команду не планує.

«Тому що в нас дуже дружня команда з кікбоксингу в Чернігівській області. Не хочеться нічого змінювати», — майстер спорту з кікбоксингу Сергій Шеремет.

Ця тренувальна зала в Будинку залізничника виховала спортивний дух Сергія. Тепер тут тренуються нові юні чемпіони.

«У нас дуже багато хлопців, які перемагали на чемпіонатах України, на міжнародних змаганнях. Дуже багато. Дуже багато малюків, які показали себе з кращого боку на національних змаганнях», — майстер спорту з кікбоксингу Сергій Шеремет.

Одним із таких зразкових вихованців є Максим. Хлопець займається кікбоксингом шість років, на його рахунку – не одна перемога.

«Скільки у тебе медалей? – 12. – 12 медалей, дипломів, напевне, 25. Він неодноразово виступав на обласних змаганнях, його готували на чемпіонат України, але захворів і не вдалося поїхати. Але я вважаю, він зайняв би хороші місця там», — Вадим і Максим Спускани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ремонтують і купують: у Чернігові збільшується кількість велотранспорту

Юному чемпіону для повного щастя бракує зовсім трохи.

«Світлого спортзалу, світло щоб було», — Вадим і Максим Спускани.

Звісно, така потужна команда заслуговує на найкращі спортзали та тренувальне обладнання, утім, спортсмени вважають, що цінувати треба те, що мають. Адже навіть у таких умовах їм вдається тренувати чемпіонів.

«У нас спартанські умови і в нас характер сталевий в усьому. Це краще, ніж у якихось замажорених залах, де все є. А коли в людини немає, то вона працює і старається для того, аби кудись просунутися», — майстер спорту з кікбоксингу Сергій Шеремет.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button