Суспільство

Об’єднання язичників, тепло для дітей і самогубство неповнолітньої: головні події 18 квітня

Чернігівщина весняна: природа заворожує нас своєю красою.

Як чернігівці святкували Великдень? ЧЕline поцікавився в містян. Дехто хильнув зайвого – фотороман про «ріпку». Загалом Чернігівщина відгуляла вихідні без гучних подій.

У Чернігові в школах, садках і пологовому ввімкнули опалення. Менський мер Примаков так загрався у вибори, що забув про дітей. Менські малята мерзнуть.

У селі Машеве Семенівського району ніяк не добудують школу.

Як працюватиме Управління ДМС у Чернігівській області в умовах безвізового режиму з Євросоюзом.

Чернігівські прокурори стверджують, що доказів вини ніжинських браконьєрів досі немає.

У Чернігові на мосту через Стрижень, що по вулиці Київській, завалилися перила. У парку по проспекту Миру почала псуватися нова тротуарна плитка.

У Ніжині «Chery Tiggo» в’їхала в будинок: водій загинув на місці. «Знижка» в магазині коштувала чернігівці 50 тисяч гривень. «Чорні» ріелтори грабують довірливих містян.

У Чернігові 16-річна дівчина покінчила життя самогубством. Вона випила 56 таблеток парацетамолу. В обласному центрі в підвалі знайшли тіло чоловіка. 57-річний чоловік пішов спати, але опинився в зашморгу.

Язичники Чернігова організувалися в релігійну громаду давньослов’янської рідної віри «Коло Сіверщини». Вони влаштували капище, поклоняються своїм богам та приносять їм жертви.

Як у Чернігові реставрують пам’ятки? Коштів не виділяють, працюють із «подачками».

До Чернігова завітали гумористи студії «Мамахохотала».

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button